Αποτελέσματα αναζήτησης

Τεχνικο – Μεσιτική Αναδόμηση

Αναρτήθηκε από Μεσιτικό Αναδόμηση στις 03/10/2018
0

Μεσιτικό Γραφείο, Αλεξανδρούπολη. Ενοικιάσεις- Πωλήσεις Ακίνητων.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει τη πώληση ή ενοικίαση του ακινήτου σας με τους καλύτερους δυνατούς όρους της αγοράς  στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και γενικότερα στην περιοχή του Έβρου. Για σας που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο το γραφείο μας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας.

Το γραφείο μας με ξεχωριστό τμήμα διαχείρισης και τεχνικής υποστήριξης αναλαμβάνει να εκτελέσει οποιαδήποτε εργασία στον χώρο σας, γρήγορα και υπεύθυνα, από τα έμπειρα κι εξειδικευμένα συνεργεία μας.

Η  ΤΕΧΝΙΚΟΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με 30χρονη εμπειρία στον κλάδο των ακινήτων που διακρίνεται για την ικανότητα, εχεμύθεια και σεβασμό προς τους πελάτες της.

Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προτείνουμε τις καλύτερες  και οικονομικότερες  λύσεις  γύρω από το ακίνητο σας.

“Ένα άνετο σπίτι είναι σπουδαία πηγή ευτυχίας.

Έρχεται αμέσως μετά από την καλή υγεία και την καθαρή συνείδηση.”

Προσοχή: Η επιχείρηση Τεχνικομεσιτική Αναδόμηση  λειτουργεί βάσει της  νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας, κατά συνέπεια ουδεμία ευθύνη φέρει το γραφείο μας στην περίπτωση που προκύψει κάποια διαφορά. Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα  και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.


   Διεύθυνση γραφείου : Ι.Καβύρη 46, Αλεξανδρούπολη

   Τηλ. Επικοινωνίας: 25510 53266, 6937393823, 6973383034

Υπεύθυνος γραφείου: Γκιοκτσές Σταύρος, Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ

  • Προχωρημένη Αναζήτηση

    Περισσότερα κριτήρια

Σύγκριση